Хранителни Режими

Добрите резултати във фитнеса до голяма степен са свързани с начина на хранене на спортуващия. Ако все още нямате хранителен режим, но тренирате усилено, не се чудете защо резултатите идват толкова бавно или изобщо липсват. Изготвянето на такъв режим изисква сериозни познания и практически опит. Режимът включва методически указания, кои храни да избирате, както и седмично меню, съобразено с индивидуалните нужди.

Персонални Тренировки

Това е най-пълноценната и завършена фитнес услуга! Тя е метод за тренировка, с помощта на който достигате своите тренировъчни цели значително по-бързо отколкото, ако тренирате сами. Персоналната тренировка позволява на вашия персонален треньор да създаде тренировъчна програма, специфична за вашите нужди. С нея получавате:

Персонален треньор

Специалист, който ще следи и ръководи вашите тренировки за постигането на желаните цели.

Определяне на целите

Персоналната тренировка може да бъде фокусирана както върху аеробната тренировка, така и върху натрупване на мускулна маса.

Следене и контрол на резултатите

Внимателно проследяване на вашия прогрес.
Промяна на тренировките, ако се налага.

Постоянна консултация

Постоянна безплатна консултация по въпроси, свързани с тренировките и храненето.

Солариум

Hammer Gym разполага с модерни солариуми, с които може да поддържате желания тен целогодишно. Солариумът е със свободно ползване. Той е на разположение на клиентите, независимо от това дали имат закупен абонамент за фитнес, или не. Залите на Hammer Gym със солариум са „Овча Купел“, „Платинум“ и „Бели Брези“.